Parisul este unul dintre cele mai vizitate de orase din lume. Este o atmosfera chic ce se va resimti si la Revelion 2010 la Paris.

Sa petreci Revelion 2010 la Paris inseamna un bun prilej de relaxare(poti sa mergi si la spa, chiar in Paris) si un bun prilej sa te culturalizezi. Sunt multe legaturi culturale intre Romania si Franta, care era considerata candva sora mai mare a Romaniei. Sa ne amintim de Eugen Ionescu, Anna Brancoveanu de Noailles, Dumitru Tepeneag, Dinu Flamand. Acestia sunt adevarate repere ale unei societati europene multiculurale si plurilingvistice.

Si Revelion 2010 la Paris mai inseamna Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, parcurile Parisului, monumentele arhitectonice ale Parisului. Vei manca bine la Revelion 2009 la Paris intr-unul dintre renumitele sau mai putin cunoscutele restaurante pariziene. Sa incerci negresit supa bouillabaisse si vinul de Bourgogne varsat (sa nu ai nici o grija, acolo nu falsifica nimeni vinuri!).

Si te vei distra de minune negresit la Revelion 2010 la Paris. Vor fi petreceri pe strazi, concerte la sala Olympia, concerte in restaurantele cu staif. Poti sa vizitezi cartierul artistic Montparnasse si cartierul placerilor Moulin Rouge. Grabeste-te sa rezervi un loc la Revelion 2010 la Paris, daca mai ai timp!